All inclusive dagtocht op een traditionele botter

Een lekker dagje all inclusive zeilen? Zeilen op een botter is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Ideaal geschikt voor familieuitjes, relatiedagen of om gewoon eens met vrienden lekker uit te waaien. Tijdens dit all-inclusive arrangement zal het u aan niets ontbreken.

Deze zeil-dagtocht van 5 uur is uitermate geschikt om als ochtend, middag- of avondtocht te boeken. De vaartijden kunnen uiteraard in overleg met u worden afgestemd.

  • Ontvangst met koffie/thee en gebak
  • Uitleg over de schepen en het dagprogramma
  • Opstappen op de boot. Aan boord wordt u gedurende de tocht voorzien van diverse hapjes en drankjes.
  • Bij de ochtendvaart wordt er een heerlijke broodjeslunch geserveerd. Bij de middag en de avondvaart wordt er een heus barbecuefeestje georganiseerd.

Er wordt eerst lekker gezeild waarbij er vooral genoten kan worden van de rust op het water. Terug in de haven staat er een compleet verzorgde barbecue voor u en uw gezelschap klaar. Daar kunt u dan lekker van genieten waarbij het u verder aan niets zal ontbreken.

Prijs: op aanvraag

Minimum aantal personen voor dit arrangement 12


Meer informatie over dit arrangement?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.ReviewsFoto’s